Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) mukainen rekisteriseloste:

1. Rekisterinpitäjä
Suomen Urakoitsijat Oy
Y-tunnus 2614641-1
Törmäpurontie 1
87830 Nakertaja
Finland

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö
Camilla Maunu
Yhteystiedot:
Camilla Maunu / Suomen Urakoitsijat Oy
Törmäpurontie 1
87830 Nakertaja
Finland
Sähköposti:
camilla.maunu(at)urakoitsijat.fi

3. Rekisterin nimi
urakoitsijat.fi -palvelun käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus
Palvelu on yrityksille tarkoitettu verkkopalvelu, jonka käyttämiseksi yrityksen edustajan on rekisteröidyttävä.
Rekisteröityessään käyttäjä antaa sähköpostiosoitteensa joka toimii käyttäjätunnuksena ja salasanan.
Käyttäjä on vastuussa salasanansa salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta käytöstä. Henkilötietoja
käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa palvelun tuottamisessa.
Palveluun rekisteröityneet käyttäjät ovat Suomen Urakoitsijat Oy:n käyttäjärekisterissä. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaisesti palvelun toteuttamiseksi ja kehittämiseksi, yhteydenottojen ja palautteiden hoitamiseksi, maksuvalvontaan, tilastollisiin tarkoituksiin sekä muihin tarkoituksiin. Palvelun toteuttamisessa Suomen Urakoitsijat Oy voi käyttää kolmansia osapuolia.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
– Sähköpostiosoite sekä muut tunnistautumistiedot
– Rekisteröidyn yhteystiedot (osoite ja puhelinnumero)
– Yrityskäyttäjän kyseessä ollessa yleiset yrityksen toimintaan liittyvät tiedot, kuten yrityksen nimi,
Y-tunnus, perustamisvuosi, toimiala, henkilöstön määrä, yrityksen kuvaus, kotisivu, logo, teksti
referenssit sekä kuvalliset referenssit
– Taloyhtiöiden tiedot (nimi, osoite, rakennusvuosi, asuntojen määrä, kerrosten määrä, porraskäytävien määrä, talon tyyppi, tontin omistaja, hissi, rakennusmateriaali, vapaa kuvaus)
– Käyttäjän lähettämät työilmoitukset sisältäen teksti kuvauksen sekä mahdolliset valokuvat
– Käyttäjän lähettämät työtarjoukset
– Käyttäjän lähettämät kommentit ja kysymykset
– Tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot
– Toisten käyttäjien antamat referenssit käyttäjästä

6. Säännön mukaiset tietolähteet Käyttäjän rekisteröityessä ja myöhemmin mahdollisesti antamat tiedot sekä toisten käyttäjien antamat arviot sekä kommentit.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Ei luovuteta eikä siirretä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriin sisältyvät henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Ainoastaan Palvelun ylläpitäjällä on
käyttöoikeus rekisteriin henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella sekä salasanalla.

9. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteaminen
Käyttäjä voi tarkistaa rekisterissä olevat tiedot suoraan palvelun internetsivuilta.

10. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen
Mahdollisista korjauksista on ilmoitettava pääkäyttäjälle. ©

Kommentit kirjoituksesta "Rekisteriseloste"

  1. Paluuviite: mopsis5

Kommentointi on pois käytöstä.